bagLOVE

Jos olette sattuneet noteeraamaan, niin mä olen suhteellisen ahkera kiertelemään kirppareita ja taitava raahamaan sieltä vaikka mitä hienouksia kotiin asti ;-) Jostain syystä mun onkeen aika harvoin tarttuu laukkuja, johtuneekohan siitä, että mä olen niiden suhteen aika nirso vai siitä, että mä en edes oleta ikinä löytäväni mitään hienoa laukkua kirpparilta. Eilen kuitenkin tärppäsi, kun vanhalla ystävälläni Forssan Fidalla oli tarjottavanaan aikamoinen namupala vain kolmella ja puolella eurolla. Sopivasti kulunut, sopivasti ”nahkaa”, sopivasti solkia ja vetskareita ja ah-niin-ihana kuosi. Mä uskoisin, että tää on aika hyvä kamu tänä keväänä sinisten farkkujen ja bikertakin kanssa :-)

Ja jos on noin paljon hyvää, niin on pakko olla jotain huonoakin, meinaan se, että huomasin vasta kotona, että noissa kultaisissa napeissa lukee sievin pienin kirjaimin: Louis Vuitton. Feikkilaukun sit menin ostamaan ilmeisesti :-D No siitä huolimatta: se on ihana! En vaan anna kenenkään tiirailla sen pikkunappeja lähempää ;-)