Back to basic

Jokaisen naisen on lähes välttämätöntä omistaa ainakin yhdet hyvin istuvat tummat/mustat farkut. Ne ovat äärettömän hyvän näköiset ja naurettavan helpot pukeutumiskriisin pelastajat. Parhaassa tapauksessa ne eivät tarvitse seurakseen kuin yksinkertaisen yläosan ja muutaman asusteen. Sitten niillä on myös huonoja puolia, esimerkiksi se, että ne haluaa pukea päällensä joka päivä tai että niihin on tavattoman helppo jumittautua…. Kuten minä tänään neljättä kertaa samoissa pöksyissä viikon aikana. Tällä kertaa housut saivat kaverikseen kaikkea klassista ja ajatonta. Jonkun mielestä myös ehkä tylsää.

Housut, bleiseri, nahkavyö ja t-paita H&M/ laukku Zara/ rannekello 2ndhand/ bootsit Dinsko/

Nyt mä menen äkkiä pois viettämästä talvilomaani tietokoneen äärellä ja menen jumpalle tai vaihtoehtoisesti hypistelemään niitä ihania paitoja, jotka kotiutin tänään mukaani Vero Modasta. Haluatteko nähdä niistä kuvia vaikkapa huomenissa? :-)