apple cheeks

Muutama meikkiuutuus, jotka ovat muuttaneet meikkipussiini tällä viikolla: 

Goshin Eye’deal ripsiväri (n.13e) ei näytä putkilonsa puolesta kovin lupaavalta, mutta on käytössä sitäkin parempi. Harja koostuu pienistä nypyistä/piikeistä, joiden ansiosta ripset näyttävät tuuheilta ja hyvin erotelluilta. Tällä saa olla aikamoinen mestari saadakseen (yök niin kammottavat) klimppiset hämähäkkiripset. 

Max Factorin Smoky eye effect luomiväripuikko(n.12e) on pelastus kaikille laiskoille meikkaajille. Puikon molemmat päät ovat ihanan pehmeät ja suhteelisen vahvapigmenttiset. Eroa on vain värissä sekä puikon pään ”muotoilussa”. Tummempi puikko on terävämpi ja kapeampi, joten sillä on helppoa tehdä joko varjostuksia tai rajauksia.

Max Factorin Miracle Touch Creamy Blushilla(n.12e) saa aikaiseksi ihanan keväiset omppuposket. Ja helposti. Ainut vinkki on, että meikkivoiteen alla kannattaa olla suhteellisen ei-mattamainen(:-D), jotta tuote levittyy tasaisesti. Myöskään puuteroidulle poskelle sitä ei kannata pyöräytellä, mutta tuskin kovin moni poskipäitänsä puuteroikaan. Niin ja onpas mulla vielä toinenkin vinkki: tuotetta kannattaa kokeilla tuputella poskipäiden lisäksi myös huulille ja luomille. Sitten vain ripaus hohtavaa korostusväriä kulmaluulle ja silmänurkkaan sekä kevyt harjaus ripsiväriä. Avot, täydellinen kevätmeikki on valmis :-) Sopinee erityisen hyvin sitten, kun aurinko on päässyt hieman ruskettamaan nassujamme! 

Muilla kokemuksia samoista tuotteista?