A formal dinner

Oltiin eilen työporukalla juhlistamassa työpaikan synttäreitä ja samalla usean työntekijän pitkää uraa kyseisessä yrityksessä. Ajeltiin Forssasta bussilla Hämeenlinnan Aulangolle syömään aivan älyttömän tasokas buffetlounas sekä tietysti juotiin hiukan viiniä siihen päälle ;-) Forssassa taas mentiin hetkeksi pelailemaan biljardia, josta mä sitten jatkoin matkaa baariin omien ystävieni kanssa. Hauska ilta siis oli, mutta pakko myöntää, että tänään aamulla ei ollut niin kivaa! Sitä kun ei ole juonut yli kahteen kuukauteen pääsee unohtumaan se aamuinen ihanuus, mikä siitä viinin juonnista yleensä seuraa…

Mekko + jakku H&M/ clutch Seppälä/ saappaat Dinsko/ rannekorut Kalevala + 2ndhand/

Vaatteissa päädyin tuollaiseen aika yksinkertaiseen linjaan: musta mekko, punainen jakku ja huulikiilto sekä muutama hopeinen rannekoru. Toimi mielestäni hyvin :-)

Sitten vielä muutamia tunnelmallisia kuvia illalta:Saatoin ehkä vähän syödä itseni ähkyyn ja saatoin myös ehkä hiukan rakastua noihin ruokasalin ”käpy”lamppuihin. Aivan älyttömän kauniita. Saisinkos mä samanlaisen valkoisena? ;-)