weeknight

Tänään oli maanantain kunniaksi herkutteluilta, kun istahdettiin Juhon ja muutaman kaverin kanssa Rosson ruokapöytään(söin lemppari annokseni: jättitortellinoja ja kanaa: nam!) Vaatetus oli sellaista hiukan mukavuuden haluista(ulkona aivan liian paljon pakkasta ja olin juuri selvinnyt 10 tunnin työpäivästä) ja varman päälle pelattua. Hempeän vaaleanpunaisen, beigen ja harmaan yhdistelmä kun ei vaan yksinkertaisesti voi epäonnistua. 

Ruutupaita jc/ collegejakku H&M/ kangasvyö Pull&Bear/ rannekello DKNY/

Nyt mä menen suihkuun, kuorimaan jätti-ison appelsiinin ja hautaudun peiton alle katselemaan True Bloodia(kolmas kausi alko viime viikolla, juhuu). Että mä rakastan maanantaina, silloin kun kuuluu ottaa mahdollisimman rennosti, jotta jaksaa painaa taas koko viikon.

Kiinnostaisko nämäkin?