tittidiiii!

Tulin tossa muutama tunti sitten kotiin kampaajalta, ja oli pakko tulla jakamaan teidän kanssanne pari kuvaa, jotka äsken napsaisin, koska mä RAKASTAN mun uusia hiuksia! Jatkettiin hiukan viime kerralla värjättyä tummaa tyvikasvua alaspäin ja vaihdettiin sävykin hieman tummemmaksi. Niin ja latvoistakin lähti suhteellisen paljon eli kaikki ne kuivat haituvat, jotka sinne on talvipakkasten takia ilmestynyt. Ja nyt olen suuuperonnellinen, mihiihihihihih! Lisäksi kampaaja-Maija jaksoi käännellä mun tukkaan kivat kiharat, joita mun oli kyllä pakko hiukan sotkea kotona, etten näytä liian…huolitellulta :-D


Mitäs tykkäätte? 

niin ja ps. mun tukka on ihanan pehmoinen ja tuoksuu piparmintulta, kun siihen tehtiin myös joku sellanen kiva hiushoito :-) Nyt mä ajattelin mennä uuden kuontaloni kanssa kaupungille metsästämään uutta poskipunaa, ja sitten Juhon kanssa ravintolaan syöpöttelemään. Tänään taidan herkutella lohikeitolla.

Kiinnostaisko nämäkin?