SUNNY SUNDAY

Kuvailin eilen kaikkea epämääräistä meikkaillessani, kun havahduin siihen, että meidän makuuhuoneemme kylpee ulkoa tulevassa valossa. Ehkä se ei ole vielä ihan unohdettu haave, että kevät päättäisi joskus saapua tänne lämmön hylkäämään Suomeen :-)

1&7&9: Serkkuni(se pikku kiusankappale) tuli kyläilemään maanantaina ja toi mukanaan kimpun supersöpöjä vaaleanpunasävyisiä neilikoita. Rakastan kukkia.
2&3: Tämän hetken parhaimmat ja käytetyimmät kauneudenhoitotuotteet. Jos sattuu kärsimään samasta kuin minä, eli huulien kuivumisesta talvella (ja jumpalla) niin suosittelen tätä vaseliinia, joka sisältää sekä manteli- että ruusuöljyä. Todellinen tehokosteuttaja, joka tekee huulista ihanan pehmeät. Tigin Foxy curls puolestaan on juuri oikeanlainen tuote minun sotkutukalleni. Pienen määrän kun puristelee vanhoihin kiharoihin/lettien jättämiin laineisiin niin saa aikaseksi mukavan kiharaiset hiukset.Poistaa lisäksi, ainakin minun mielestäni, sähköisyyttä.
4&5: Voi turkoosia ja mintunvihreää. Joku niissä sävyissä vaan houkuttelee niin paljon, että odotan sitä päivää, että keksin ostaa jotain sellaista vaatekaappiinikin. Viitoskuvassa myös tämän hetkiset lempparikynsilakat. Tosi yllättäviä ;-)
6: Mansikoita! Olen syönyt jo toisen ison rasiallisen tuoreita mansikoita tässä muutaman viikon sisällä, kun hokasin, että sellaisia saa Forssan uudesta K-marketista. Oi nam nam nam.
8: Meikipussi, jossa ei ole tapahtunut mitään muutoksia pitkään aikaan, mutta mun mielestä sinne saisi ilmestyä jotain kivoja piristyksiä kevättä varten. Joku pronssinen, voidemainen luomiväri ja raikkaan pinkki poskipuna olisivat ainakin toivottuja.