Kukkaistyttö

Parasta tässä päivässä:

skippasin illan jumppatunnin hyvillä mielellä ja löysäilin kotona pyjamassa lukien uutta Elleä. tein sikahyviä tortilloita, joiden sisällä oli kanafilettä, papuja ja salaattia, nami. sain kerrankin mielenkiintoisen ”yhteistyö”-tarjouksen, josta kuullaan lisää myöhemmin!  ♥  mun H&M:n pakettini saapui vihdoin(jonka tilasin öö…joulukuussa?). Eihän se ehtinyt seikkailemaan maailmalla kuin sellaiset kolme viikkoa, ilman mitään hajua missä se on :-D 
Huonointa tässä päivässä:

työt :-DDDD Voisin alkaa työttömäksi…

se, etten osaa päättää, mitä tekisin seuraavaksi hiuksilleni. Tekisi mieleni leikata sellaiset 15cm latvoista ;-) 

pakkanen. OIKEESTI, kuolen pian ellen saa laittaa balleriinoja, buhuu.

ps. en KESTÄ niitä gainomax-mainoksia, joissa se söpö pieni apina pyytää ettei sen banaaneja saa syödä…