I’m sooo tired!

Morjesta vaan täältä muuttolaatikoiden keskeltä. Tällä viikolla on ollut hiukan hiljaista sekä blogin että muunkin vapaa-ajan tekemisen puolesta kun kaikki aika on mennyt uuden kodin laittamiseen. Alkuviikko revittiin vanhoja tapetteja ja laiteltiin uusia, siivoskeltiin ja maalailtiin. Ja loppu viikko ollaan kanneltu tavaroita sisään ja yritetty saada paikka näyttämään kodilta. Tänään oli luvassa reissu ikeaan ja huomenna kun viimeinenkin ruokapöydäntuoli on saatu kasattua ja kaikki tavarat ovat omilla paikoillaan minä joko lähden jumpalle ekaa kertaa tällä viikolla tai lysähdän sohvalle katsomaan jotain älytöntä hömppäelokuvaa. Tai sitten teen molemmat. :-) 

Tältä viikolta ei myöskään ole oikein asuja kuvailtu, kun on lähinnä pyörinyt maalin tuhrimissa collegehousissa, mutta olishan mulla nyt yksi tälläinen torstai-illalta(oli muuten esim. viikon ensimmäinen päivä kun meikkasin :-D) 

Farkkumekko ja (ikivanha) leopardineule H&M/ nahkavyö 2ndhand/

Edelleen täällä päässä ollaan viehättyneitä mekkojen, neuleiden ja nahkavöiden yhdistelmiin. Jotenkin tämä on piristävän naisellista ja sievää nahkahousujen ja ruutupaitojen jälkeen, vaikka pakko myöntää että juuri sellaisissa minä tänäänkin talsin Ikeassa :-D