TIGERRRRRR

Tarjolla olisi eilisillan asua, jossa mun piti mennä vain kaverin kanssa yksille, mutta päädyinkin sitten baariin ja kebabbilan kautta kotiin vasta joskus neljän aikaan yöllä. Huhhuijaa voisin sanoa. Onneksi olin sen verta fiksu että lipitin vain muutaman siiderin, niin uskaltaa mennä tänään jumppailemaan ilman pelkoa mistään sydänlihaksen tulehtumisesta :-D


Boyfriend-jakku, leopardihuivi H&M/ hame Pull&Bear/ laukku Seppälä

Lisäksi jalassa oli myös Dinskon korkeavartiset ja korolliset saappaat, mutta eihän ne nyt tietenkää näy kuvissa. Kerrankin kun sain vetästyä jalkaani jotkin muut kengät kun prätkäbootsit! :-) Mitäs te tykkäätte? Mulla oli baarissa vähän turhan asiallinen olo, mutta hyvinhän nuo menivät, kun istuskelin iltaa vaan pöydässä enkä riekkunut missään tanssilattian suunnalla :-D

ps. tulevaisuudessa on muuten luvassa vähemmän peilikuvia kun tuo poikaystävä VIHDOIN kotiutui intistä, jippiiii!

Kiinnostaisko nämäkin?