TERRACOTTA

Mun ehkä lempparein väri tämän kevään trendiväreistä on vaatekaupoissa hyvin edustettu oranssihtava terracotta. Lupasin itselleni olla liioittelematta värin kanssa, koska pelkään tämän ihastuksen olevan hyvin lyhytkestoinen, niinpä hemmottelin itseäni vain yhdellä vaatekappaleella, joka saa lämmittää minua nyt kun tuo pakkanen vielä tuntuu paukkuvan. Monkista ostettu neule on täydellinen kaveri nahkapöksyille ja suttutukalle. Niin kuin vähän kaikki muukin mun mielestä tällä hetkellä ;-)

Niin, ja sori tosta naamakuvasta. Jostain syystä onnistuin näyttämään kaikissa kuvissa joltain hyvin syöneeltä narkkarilta….. Niin ja ps. sormissa oli muuten tämän hetken lemppari sormuspari: H&M sormus, jonka koristekivi näyttää ihan toffeelta sekä Seppälän hurrrrja timanttitiikeri.

Kiinnostaisko nämäkin?