Sorry that I have been quietly…

Oi voi sori peipet kun olen ollut vähän laiska. Jostain syystä ei ole kamera oikein pysynyt kädessä, minkään kovin ihmeellisen vaatetuksen pukeminen ei oikein ole onnistunut ja niin, taidan kärsiä jostain kevätmasennuksesta :-D Sitä vastoin mä olen kyllä haaveillut tulevasta lämmöstä, viettänyt älyttömän monta tuntia salilla/jumpassa (mielessä juuri se tuleva lämpö), käynyt leffoissa ja harrastanut kokeilevaa ruuanlaittoa. Lisäksi olen haaveillut eräästä asunnosta, jonka kohtalon (siis että saadaanko se J:n kanssa vai ei) saan tietää vasta ensi viikolla ja sen seurauksena lukenut hiukan turhan monta sisustuslehteä ja viettänyt turhan monta tuntia Ikean sivuilla yrittäen löytää edullisia ratkaisuja haavekuviini. Taidan yrittää nyt mennä kaivamaan inspiraationi jostain kiven alta ja yrittää kuvata jotain muutakin kuin syömisiäni ;-)