Moving to a new home

Arvatkaapa mitä? Mulla on ensi viikolla taas muutto edessä, juhuu! Muutan yhdessä poikaystäväni kanssa hiukan yli 20 neliöä isompaan kämppään, jossa tällä hetkellä asustan ja olen aivan innoissani. Kämppä sijaitsee kaksi kerrosta ylempänä kuin nykyiseni, joten muutto tulee minun osaltani olemaan superhelppo :-)

Kaksikymmentä lisäneliötä ja miehinen kanssa-asuja tarkoittaa lisää kalusteita ja vähemmän tyttömäisyyttä. Eniten asunnossa kutkuttaa kunnon keittiö ja ruokailutila, johon mahtuu ihan oikea ruokapöytä. Sinne olen alustavasti ajatellut pyöreää ruokapöytää ja sen ympärille 4-6 persoonallista tuolia. Lisäksi tahtoisin senkin lisäsäilytystilaksi astioille. Vaaleat värit kaipaavat lisäkseen ehdottomasti pieniä väriläikkiä esimerkiksi mintun vihreää ja mustaa, josta poikaystäväni erityisesti pitää.

Olohuoneeseen tarvitsee ostaa kaikenlaista. Pikaisen hankinnan alla on ainankin tv-taso, paksut valkoiset verhot ja pörröinen matto, mieluummin jossain harmaassa sävyssä. Sohvaksi meille tulee ainakin alustavasti Juhon muutaman vuoden vanha musta nahkasohva, ja jos oikein tykästyn siihen niin ehkä se saa jäädäkkin! Sen päälle tahdon kasan pehmoisia tyynyjä ja vilttejä, mieluiten beigen, harmaan ja turkoosin sävyissä. Lisäksi toiveissa olisi paljon tauluja, joka seinille tai nojailemaan kaappien päälle.

Makuuhuoneeseen haluaisin harmonisia sävyjä, kuten vaalean sinistä, beigeä ja tietenkin paljon valkoista. Runsaasti tekstiilejä ja suuri peili vaatekaappien viereen. Ainut iso ällötys makuuhuoneessa on se, että siellä on tällä hetkellä kamalat vauvan vaaleansiniset seinät, mutta toivon että vuokranantajamme on sen verran suopea, että antaa minun maalata entisten asukkaiden taideteokset piiloon.

Muuten asunto onkin ihana. Siellä on runsaasti kaappitilaa, muutama vuosi sitten remontoitu vessa, johon mahtuu pyykkikonekkin ja kauniit vanhat parketit. Lisää kerron asunnosta sitten, kun olemme joskus saaneet sinne pesän rakennettua ja ehkä silloin on esittää muutakin kuin Alvhemin sivuilta kerättyjä inspiraatiokuvia.
Niin ja onneksi minulla on ensi viikolla helppo viikko töissä, niin saan ravata kirpputoreja ja sisustuskauppoja muuton ohella, hih ;-)