LACE AND RUFFLES

Mä olen vähän toivoton uuno, ja onnistuin jotenkin jättämään kuvaamatta kaksi ostostani (kuvaan ne sitten myöhemmin), kun keskityin vain näiden kyseisten ihanuuksien läpikuultavuuteen päivänvaloa vasten :-D

1. Vasen yläkulma: vähän erilainen bilemekko tai oikein yhdistelemällä hauska arkimekkokin löytyi Ginan -50%-tangosta ja kustansi täten minulle n. 15 euroa. Tämä oli siitä todella hyvä löytö, että katselin tätä jo kuukausi sitten Turun Ginassa normaalihintaisena, mutta sieltä ei löytynyt oikeaa kokoa. Nyt siis löytyi ja tämä olikin mun päällä jo eilen uuden vuoden vietossa :-)
2. Oikea yläkulma: tajuttoman ihana, ja ilmeisesti mallikappale mekko(?) Ginasta, joka sekin maksoi alensa kera vain n. 15 euroa. Täydellinen keväällä bikernahkatakin tai mustan jakun kanssa ja kesällä sitten ruskettunutta ihoa vasten. Love it!
3. Vasen alakulma: tämäkin lähti mukaan Ginan aleista, samalla aleprosentilla ja hinnalla(ja itseasiassa veikkaisin tämänkin olevan joku mallikappale?) Juuri täydellisen aluspaitamainen, näyttämättä kuitenkaan aluspaidalta!
4. Oikea alakulma: Monkin, jättimäiseltä näyttävä ohut kauluspaita, hauskoilla pikkuisilla pilkuilla oli myös -50% ja kustansi 20 euroa. Laskeutuu todella kivasti päällä ja on mahtava pari nahkahousuille ja kiharille hiuksille.

Esittelemättä olisi vielä normaalihintaisina löytyneet Monkin neule ja H&M:n mekko, jotka kummatkin noudattelevat tämän hetken trendivärejä ;-) You will see them later.
Nyt nukkumaan, ja huomenna voisinkin laittaa teille vähän kuvia uuden vuoden lookista, jos kiinnostaa? :-)