JASMINE

Uhups, saatan ehkä hiukan elää jo keväässä (ja siinä toivossa että saataisiin Juhon kanssa yksi sellainen asunto, jota olen käynyt katsomassa meille) ja tilasin viime viikolla hieman uusia tekstiilejä H&M HOME:sta, jotka tosin menevät kaappiin odottamaan auringon paistetta. Kangaskukkakorista(joita on muuten kaksi) kurkistaa turkoosi tyynyliina, maailman söpöin astiapyyhe sekä beige tyynyliina, jossa on printtinä surullinen bulldoggi! Lisäksi tulossa on vielä turkoosikukalliset pussilakanat. Guess wich is my favorite decoration color at this time? ;-)


Turquoise pillowcase 4.95e, baskets 9.95 / 2pcs, dishtowel 4.95 e and beige bulldog pillowcase 9.95e. All bought from H&M HOME.

Niin ja tulihan mulle tietysti jotain muutakin….Muun muassa TÄYDELLINEN trenssi kevääksi (on sitä sit jo vuosi etittykki), TÄYDELLINEN boyfriend jakku, neljät kengät(nolo), leopardikuvioinen ja täyspitkä mekko ja muutamia asusteita. Happy me ;-) 
Ja hei, tilauksen toimittamisessa kesti viikko, en voi uskoa tätä. Hyvä henkkamaukka!