Hupsis..

Mä olen niitä ihmisiä, jotka eivät tajua, miksi ihmisellä pitää olla kymmenen täysin samannäköistä neuletta tai että eikös yhdet farkut riitä siihen asti, että ne on kuluttanut puhki. No tämä asiahan ei koske asiaa nimeltä sormukset(tai ballerinat), varsinkaan jos sattuu osumaan paikan päälle kun koruhyllyt on koristeltu -70% aletarroilla….

Vasemmalta oikealle päin: pikkurillissä oleva GinaTricotin solmusormus(n.1,5e) ja H&M:n peuranpää-sormus, joka on samaa settiä noiden nimettömässä olevien ketun ja pöllön kanssa (n.7e/4kpl) Nimettömässä myös Accessorizesta ostettu kukkasormus(n.5e), jota muuten hehkuttelin jo joskus syyskuussa liikkeen talvikuvastosta. Keskisormessa on valtava coctailsormus Gina Tricotista(n.4e) sekä samasta puljusta normaalihintainen supersöötti vaaleanpunainen sormus(n.7e), josta mun ilmeisesti tarvitsee ottaa vielä myöhemmin tarkempaa kuvaa. Etusormessa ihana timanttisydän(n.3e) Ginasta sekä sen H&M:n setin viimeinen yksilö. 

Joo…..menikö vähän överiksi. Minkäs sille voi kun on täysin sormusaddikti.