boyfriend

Se ihanan keijukaismainen pitsimekko, minkä ostin viime viikolla Helsingistä pääsi eilen käyttöön, tosin ehkä hiukan hassuun paikkaan, kun olin katsomassa Rocksissa paikallista rokkibändiä: Dustnuggetsia. Mekko ei tarvinnut seurakseen kuin sen uuden TÄYDELLISEN boyfriendjakun, joka saapui toissapäivänä H&M:ltä. En ehkä ollut ihan ”tilaisuuteen” sopivassa vaatetuksessa, mutta ainakin tunsin itseni kotoisaksi hyvin yksinkertaisissa vaatteissani :-) 


Pitsimekko Gina Tricot/ boyfriendjakku H&M/ kello DKNY/ papuranneketju Kalevala koru/ helmirannekoru 2ndhand/

Asuhan olisi ollut ihan täydellinen paljaiden säärien ja mustien korkkareiden/balleriinojen kanssa, mutta koska elän Suomessa ja on tammikuu sain tyytyä mustiin paksuihin sukkahousuihin ja prätkäbootseihin, buhuu! Ja kyllä, tässä vaiheessa vuotta mä alan jo itkemään kevään/kesän perään :-D Saatte siis kestää vinkumistani hetken aikaa..