ballet pumps

Mä olen hulluna tasan kahdenlaisiin kenkiin: balleriinoihin ja saappaisiin. Lisäksi niiden täytyy olla mahdollisimman yksinkertaiset ja neutraalin väriset, että mä edes viitsin sovittaa niitä. Selvemmin sanottuna: mä olen aivan älyttömän tylsä ja nirso kenkien ostelija. Silti mulla on kenkiä noin kolme kertaa enemmän kuin mitä mä todellisuudessa tarvitsisin.
Balleriinoja ei voi olla IKINÄ liikaa (vaikka niitä saakin käyttää vain noin 4-5 kuukautta vuodesta), joten mun mukaan tarttui viikon takaiselta shoppausreissulta myös muutamat sellaiset. Mustat aionahkaiset yksilöt olivat todellinen löytö Mangon aleista(maksoin näistä 9,90e!!!) ja pisti oikein harmittamaan että olin ostanut jo yhden tekonahkaiset, mustat ballerinat kevättä varten. No nyt mulla on sitten kahdet(plus muutamat vanhat..) Lisäksi mun mukaan lähti ylisöpöt röyhelöballerinat H&M:stä(14,90e). Nää on juuri sopivat kaverit keväällä pillifarkkujen ja trenssin kanssa, näyttämättä kuitenkaan liian tylsiltä.

Kummat on teidän lempparit? (plus olenko ainoa ketä ostaa jo kovasti kaikkia kevätjuttuja? :-D)