2ndhand outfit

Herran jumala tuo valokuvissa oleminen oli tänään vaikeaa. Tukka oli taas kehittänyt itselleen oman elämän ja meni miten tykkäsi(edelleen suosittelisin itselleni tuota harjaa..), poseerausasento muistutti lähinnä kamalasta pissa hädästä potevaa teinityttöä ja silmien auki pitäminen, se vasta haaste onkin. Ja ei, en tuossa vasemman puoleisessa kuvassa a) nuuhkuttele mitään ohi leijailevaa Forssa-tuoksua tai b) kulje nokka pystyssä ylpeänä takkutukastani. Minä vain yritin näyttää ihmiseltä mennessäni ostamaan itselleni laulavaa leivänpaahdinta.

Takki Mango/2ndhand/ neule ja nahkapöksyt H&M/ pikkulaukku Mango/ nilkkurit Zara/2ndhand/ 

Takki ja nilkkurit ovat tosian ihan mahtavat 2ndhand-löydöt eiliseltä kirppiskierrokseltani. Kummatkin täysin käyttämättömat, kenkien pohjassa ei tainnut edes olla yhtään naarmua! Maksoin niistä yhteensä 14euroa ja ne piristävät mukavasti nyt, kun talvi ja lumen tulo ei tunnu koskaan loppuvan. Takissa erityisen kivaa on se, että siinä on todella lämmin vuori, mutta sitä kehtaa käyttää silti vielä kylmemmillä säillä keväällä (varsinkin kun nuo karvakaulukset saa helposti irti) näyttämättä eskimolta!