NAIL POLISH

20101205_128

1. Max Factorin 900 Ruby Fruit on juuri täydellinen sävy pikkujoulubileisiin. Synkkä rubiininpunainen, joka kaipaa seurakseen ehdottomasti lyhyet kynnet ja nudemekon.

2. Yksi syksyn ehdottomista lemppareista oli/ja on edelleenkin H&M:n Dust&Diamonds. Utuisen ruskea väri on täydellisen huomaamaton, mutta kuitenkin sopivasti mielenkiintoinen.

3. Luulin turkoosin Bella’s Choice:n jäävän talven tullen unholaan(se kun näyttää täydelliseltä kesärusketuksen kanssa) mutta edelleen mä tunnun sillä hyvin ahkerasti kynsiäni lakkailevan. Täydellinen kaveri pikkumustalle ja kultaisille koruille.

4. WeCare:n 15 Magic Flamenco Red on nimensä mukaisesti ihanan punainen, hennosti kultaiseen taittuva sävy. En keksi yhtään parempaa kynsilakkaa joulun pyhille. Ja kyllähän tää muutenkin aika upea on ;-)

5. H&M:n Pink Mist on täydellinen peruslakka! Yhdellä kerroksella se on oiva ranskalaisen manikyyrin päälle (jos sellaisia jaksaisi joskus tehdä) ja lisäkerroksien avulla sillä saa trendikkäät nudekynnet.

6. Olen ollut hiukan kyllästynyt mustiin tavallisiin kynsilakkoihin (mikä on tyhmää, koska mustat kynnet on ihanat) ja lääke löytyi GOSH:lta. 553 Black Passion on täynnä harmaita/hopeita hippusia, jotka taittavat hieman valoa. Täyyydellistää. 

7. H&M:n It’s genious M on ihanan pirteä mattalakka arkipäiviin. Kesään sopii minusta parhaiten kirkas pinkki, mutta talveen hiukan tummempi fuksia (niin kuin tämä) on juuri sopiva!