my everyday makeup products!

Mä omistan aivan älyttömän paljon meikkejä, vaikka meikkaankin aika tylsästi. Räväkkää multa on överit rajaukset tai kirkkaat huulipunat, välillä mä myös kokeilen vähän erikoisempia luomivärejä, mutta tunnen itseni niissä poikseutta ihan..horoksi? :-D Arkimeikkiä varten mulla on aikalailla suosikeita, ja mä ajattelinkin jakaa ne teille kaikille (niissä kun on monta mun ehdotona lempparia):

Vasemmalta oikealle: Kullanhohtoinen beige luomiväri(kulmaluulle, luomille, poskipäille) Maybelline/ täydellinen combo nudeluomivärejä Wet’nWild/ samettinen Silky Loose irtopuuteri Rimmel/ sopivan mattainen aurinkopuuteri varjostukseen Dermosil/ Uusi, mutta jo nyt hyväksi todettu the Falsies volum’ express mascara Maybelline/ maailman täydellisin peitepuikko, joka pelastaa naaman lähes jokaiselta virheeltä Max Factor/ magnetic eyes kulmakynä WeCare/ musta ja tarpeeksi pehmeä silmämeikkikynä Lumene Natural Code/ juuri sopivan värinen huulikiilto minun huulilleni/kasvoilleni Max Factor/ paras nudehuulipuna ikinä(Nude Delight) Rimmel/ Second skin foundation on taas käytössä, ja ostettu erityisesti nyt talvikautta varten Max Factor/ Heleyttävä meikkivoide, jota käytän arkisin pelkästään (siis jos satun meikkaamaan) ja muutenkin saatan sipaista sitä meikin alle poskipäihin Lumene/

Kellään muilla samoja arkimeikkituotteita?

ja niin, tuota listaa katsellessa, ei varman ole kauhean epäselvää, mitkä valmistajat tekevät lempimeikkini :-)