GRADIENT

Tuli sitten käytyä eilen kampaajalla. Menin sinne ilman mitään havaintoa mitä mun hiuksille tehdään, mutta päätin siinä sit odotellessa, että tahdon itselleni ruskean, liukuvärjätyn juurikasvun! Taisi olla hieman epätavallinen pyyntö kampaajan ilmeestä päätellen, mutta aika kiva siitä mun mielestä tuli. Laitettiin siihen kolmea eri sävyistä ruskeaa, kaikesta intensiivisin ja tummin sävy on tietenkin ihan tyvessä. ensi kerralla musta tuntuu, että tahdon vielä latvoihin lisää vaaleaa, jotta sävyeron huomaa paljon selvemmin :-) Mitäs tykkäätte?

20101205_128

Nyt mun täytyy kipasta suihkuun ja alkaa pukea illan pikkujouluihin :-) Niistä ehkä lisää huomenna, jos saisin vaikka kuvattua bileasuani, niitä kun tulee tänne laitettua kamalan harvoi, vaikka tuleekin käytyä juhlimassa melkein joka viikonloppu.