EMERALD

Mun pitäisi ehkä hankkia lämpömittari. Katsoin pihalle tänään ikkunasta, ja arvioin lämpötilaksi jonkun sellaisen kivat -10 astetta, heitin niskaani ohuen hameen (kera muutamien legginsien) ja nahkatakin. Kun astuin ovesta ulos ihmettelin, että onpas täällä nyt kylmä ja auton mittari sit paljastikin lämpötilaksi -18 celsiusta! APUA. Mun piti reteesti ottaa asukuvat pihalla ilman takkiakin, mutta juu ei kauheesti onnistunut, kun halusin vaan äkkiä auton sisälle lämpimään :-D 

Takin alla oli siis vanha H&M:n leopardineuletakki (joka on yhtä aikaa sekä ihanan kevyt, että pehmoinen ja lämmin), joka ehkä selittää sen, miksi mulla oli päälläni jotain niin harvoin nähtyä väriä, kuin smaragdin vihreää! Se kun on mun silmään jotenkin pirun hyvä väri vaalean ruskean leopardi kankaan kanssa :-)

2010-12-12

Hame ja lentäjätakki H&M/ bootsit Dinsko/ laukku Zara/

Nyt fetasalaattia ja Gossip Girliä, pusi!