cosy

Ohhoh, onpas omituista kun on (kesä)loma, ei oikein tiedä että mitäs sitä tekis, kun ei vietä yhdeksää tuntia päivästään töissä :-D No mä kyllä aloitin lomailun sillai ihan rennosti ja nukuin melkein kahteentoista, keitin teetä ja katselin koko päivän True Bloodia viltin alla! Mun kyllä piti mennä esimerkiksi vaatekauppoihin ja muutenkin fiilistelemään joulutunnelmaa kaupungille, mutta enpäs mä jaksanut käydä kuin ruokakaupassa ja jumpalla :-D Laiska minä taitaa kuitenkin huomenna ottaa itseään niskasta kiinni, käy aamupumpissa, äidin kanssa jouluruoka-ostoksilla ja sitten illalla tietenkin menee koti kotiin koristelemaan joulukuusen :-) Ja mistäs sitä tietää, jos jaksaisin vaikka leipoa pipareitakin!Ylisuuri merinovillaneule H&M/2ndhand/ nahkahame Only/ rannekello 2ndhand/ sormus Seppälä/ 

Antakaa anteeksi huonot kuvat, mä olin vähän laiskalla kuvaustuulella ja jaksoin räpsäistä max. kuusi kuvaa :-D