Well, I’d like to go shopping, because it is so nice…..

Saatoin ehkä hurauttaa tänään Turkuun Lauran ja serkkuni Millan kanssa. Missiona oli löytää minulle uusi talvitakki (ja voin kertoa että sovitin niitä aivan älyttömän monta) ja siinä onnistuttiin. Ihastuin älyttömästi erääseen supersuloiseen H&M:n leotakkiin, mutta pidin järjen päässä ja ostin jotain hieman fiksumpaa ja ajattomampaa. Lisäksi mukaan tarttui vähän muutakin pientä kivaa :-)

1. Vaikkei leotakki lähtenytkään mukaani niin sain minä sentään jonkun kisun kotiini. Tämä yksilö on lisäksi hyvin pehmoinen ja lämpöinen. Ja se oli -50% = jackpot! 2. No se takki mikä lähti mukaani (Zarasta siis). Kinuskinen väri, kaulus, jonka saa muunneltua hupuksi ja sadaksi muuksi ja sopivan väljä malli olivat aika rakkautta. Tätä tullaan näkemään ja paljon, ja toivottavasti vähän edustavammin kuvattuna kun tässä sykkyrässä henkarilla ;-) 3. Suloisuuden huipentuma (väljä leikkaus, utuinen lohenpunainen sävy ja satiinipäällysteiset napit, aaaah!) löytyi myös -50%-rekistä. Tosin en osaa päättää kaipaako se seurakseen nahkahameen vai rennot farkut. No rennot kiharat on ainakin ihan selvä juttu! 4. Musta läpinäkyvä kauluspaita nappasi, ei siinä muuta. En osaa vielä sanoa miten puen sen, toivottavasti jotenkin, ettei se jää kaappiin lojumaan :-D

Lisäksi mukaan tarttui Ginan pikkualeista valkopunaruudullinen kaulahuivi, H&M:ltä nudelakka ja Zarasta superihana laukku. Mutta niistä lisää myöhemmin ;-)