THREE-QUARTER WOOL COAT WITH WRAPAROUND COLLAR

Vähän huonoja kuvia sotkuisessa ympäristössä, mutta ihan sama, koska pääroolissa on nyt tuo sunnuntaina löytynyt Zaran takki, joka on aika ihana. Tällä kertaa kaulus oli käännetty jättiläismäiseksi hupuksi, kaulaan kietastu Gina Tricotin ruutuhuivi ja selässä keikkui se uusi Zaran laukku, johon olen myös salaa aika rakastunut. Näissä vaateissa hoipertelin päivällä verkatehtaalla keskon koulutuspäivillä ja illemmalla Lauran kanssa kaakaolla, ja ihan lämmin mulla kyllä oli, vaikka joku epäilikin ettei tällä pärjäisi kovilla pakkasilla :-)

Niin ja tiedättekö mitä: Auttakaa mua! Mä menin tilaamaan itselleni lauantaiksi kampaajan, vaikken edes osaa sanoa mitä haluan, että mun hiuksille tehdään :-D Mä vähän mietin, että joko a) yritän saada koko päästäni saman värisen kuin juurikasvustani eli tuollaisen….harmaan? :-DDD tai b) säilytän kinuskin väriset latvani, mutta värjään juurikasvuni hieman tummemmaksi ja laitan muutamia uusia vaaleita raitoja! Mielipiteitä ja lisäehdotuksia kiitos. Mun myös tekisi mieli leikata hiukseni polkkamittaan, mutta siihen mä olen ihan liian nynny ;-)