Can you keep a secret if I tell it to you?

Täällä päässä on ollut hiukan hiljaista syystä että olen ollut joko liian laiska tai liian kiireinen. Osaksi syynä voi olla myös se, että J oli 9(!!) päivän lomilla armeijasta, ja kaikki ylimääräinen vapaa-aika tulikin sitten käytettyä mielummin poikaystävään, kuin blogiin. Jep, olen hyvin paha bloggaja. Mutta nyt mulla on kuitenkin teille ilosanomaa. Mä kävin nimittäin ostamassa tänään itselleni uuden murusen. Se on pehmeä, hyvin karvainen ja kertoi olevansa erittäin hyvä lämmittäjä talvipakkasilla. Jotkut kai kutsuu niitä karvahatuiksi, mä en ole vielä nimennyt omaani.Siitä huolimatta se on aika söpö. Vai mitä tykkäätte?

 

Karvahattu/Kappahal n. 17 euroa.

ps. huulissa on muuten tämän hetken ehdoton lempparihuulipuna. Todellisuudessa se on jopa hiukan enemmän violettiin taittavaa ja aivan mahtava kontrasti kesän jälkeen kalpeneville kasvoille!