perfect saturday

Aloitin eilisen heti aamusta mukavasti  kääriytymällä superlämpimään huiviin ja lähtemällä kiertelemään kaupungille kirpputoreja ja kauppoja. En löytänyt kuin muutaman Pentikin peltipurkin ja ihanan lämpöiset tumput Vero Modasta, mutta se ei juuri haitannut kun shoppaili hyvässä seurassa.

Chinot + vyö Zara/ laukku + t-paita H&M/ kaulahuivi Gina Tricot/ biker Seppälä/

Päivä jatkui shoppailun ja pitsan jälkeen siiderin, Buzzin ja kavereiden voimalla (ja saatettiin me ehkä baariinkin eksyä), joten voidaan puhua aika täydellisestä lauantaista! Jos ei oteta laskuun sitä ongelmaa, jonka sain aikaiseksi kun piti löytää päällensä jotain baariin kelpaavaa. En vaan yksinkertaisesti osaa pukeutua pikkumekkoihin ja korkkareihin, vaikka kuinka yrittäisin. Odotan sitä päivää kun menetän hermoni ja lähden siiderille tennareissa ;-)

Kiinnostaisko nämäkin?