little miss sunshine

Mulla on ollut niin huippukiva viikonloppu, etten ole oikein ehtinyt edes tietokoneen ääreen. Rakastan yli kaiken koko viikonlopun vapaita, mutta mulle sattuu niitä kohdalle kamalan harvoin. No nyt kun sellainen kerrankin oli, niin ah! Ainoa mikä harmittaa on se, etten missään välissä kerennyt mennä kiertelemään kirppareille, niin kuin suunnitelmissa oli. Ehkäpä menen sitten viikolla hieman metsästelemään tällä hetkellä himotuksena olevaa punaista jakkua.

Nyt kuitenkin sunnuntain rentoiluasua kera ihanan ilta-auringon:

Raidallinen t-paita, farkkuleggarit ja baskeri H&M/ neule 2ndhand/Gant/ laukku zara/ kaulahuivi jc/ Bootsit Dinsko/

Ja jep, kovin tutulta syyspukeutumiselta näyttää, mutta olen ollut jotenkin kovin laiska poistumaan lempivaatteistani. Eiköhän sekin tässä tapahdu kun pääsen ensin kyllästymään johonkin ;-)

ps. tää haluaa kampaajalle ja heti!

Kiinnostaisko nämäkin?