a very small vestibule

Okei, myönnän olevani luuseri, joka ei saa oikein ikinä mitään aikaiseki. No päätin tänään tehdä asuntopostauksen, mutta mähän kyllästyin touhuun heti eteisen kuvailun jälkeen, joten saatte nyt vaan eteisen. Rakennetaan tää juttu siis vähän tälläi pala palalta ;-)

2010-10-113
2010-10-112
2010-10-11
2010-10-111

Mun mielestä eteinen (ja koti yleensäkin) kertoo hirveesti ihmisestä, ja tämän perusteella mä olen ainakin laiska sottapytty, joka ei jaksa viikata vaatteitaan lojumasta lipaston päältä + alkkis, koska jouduin poistamaan kuvasta Gina Tricotin muovikassin, joka oli täynnä palautettavia tölkkejä.

Niin ja mä saatan olla myös pieni kontrollifriikki ja piilotan kaikki tavarani erilaisiin laatikoihin, lipastoihin, pusseihin ja kasseihin ;-) Ja mä myös tykkään valkoisesta…