smart shopping

Eilisen tallinnan reissun ostoksia pikaisesti: 

Bershka tarjos mulle tällä kertaa aikamoisia pitsiunelmia. Mekko on aivan upea ja juuri sellainen, jota olen haeskellut käytettäväksi prätkäbootsien kanssa. (Siis miten niin vastakohdat viehättää?) Mukaan lähti myös murretun sininen pitsipaita, jonka löytämisestä olin  erityisen tyytyväinen. Olen yrittänyt viime talvesta asti etsiä itseni näköistä pitsipaitaa, mutta en ole oikein pitänyt kauppojen hyllyillä olevista pussihihaisista ja muuten  tiukoista paidoista. Tämä taasen näyttää täysin minulta.

Pull&Bear ei myöskään pettänyt väsynyttä matkailijaa. Sieltä lähti mukaan aivan ihania asioita, joita olen myöskin haeskellut jo hetkisen. Neule oli aivan täydellinen löyty kyynärpääpaikkoineen, joihin tunnun olevan aivan hulluna. Sen lisäksi hakusessa on ollut rento beige hame, jonka voi pukea yhteen tummansinsen kanssa. Ostamani hame taittaa väreiltään kyllä hieman vihreään, mutta ei haittaa, se on ihana silti! Ainoa kunnon heräteostos oli alepuoleta löytynyt mekko, joka hurmasi kivalla printillään ja koko selkäpuolen jatkuvalla nappirivistöllä.

Niin ja teinhän mä vielä yhden heräteostoksen. Syvän tummansinisen, hennosti hohtavan paitapuseron NewYorkerista, mutta arvatkaa unohdinko kuvata sen ;-) Mutta mitäs tykkäsitte niistä ostoksista, jotka muistin kuvata?