L♥VE

28082010 029 080910 078
28082010 023

Heippa, bloggailu on taas unohtunut kun olen päivät ollut töissä, ja illat yrittänyt nauttia kesän viimeisistä lämpimistä rippeistä. Olen mm. istunut kaverin kanssa pihalla niin kauan, että sormet ovat ihan kohmeessa ja lenkeillyt paljon normaalia enemmän. Vaikka kuinka rakastan sitä, että saan lompsia kaupungilla bootseissani ja kääriytyä supermuhkeisiin kaulahuiveihin, on vaan pakko myöntää, että saan jo ennakkoon pientä päänsärkyä tulevasta talvesta. Yh, lunta!

Tänään oli ihana päivä eli siis vapaa päivä. Nukuin sopivan pitkään, nautin pitkästä aamulenkistä, hain H&M:n paketin (JIPIII, mun wannabe-kelsi tuli), kävin moikkaamassa mammaa ja ryoväsin sen kasvihuoneesta/maasta kasan herkkuja, katsastin Forssaan avattuja uusia vaatekauppoja, hiprakoiduin Onlyn vip-illassa tarjotusta skumpasta, kävin sohlaamassa zumbassa ja tein jo sitä yhtä edellä mainittua, eli istuin L:n kanssa pihalla niin kauan, että tajusin nukkumaanmenon olevan luvattoman lähellä.

Mitä sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu?