I try to be a little sarcastic

Vitsi tänään on kyllä ollut kamala päivä! Siis mulla oli esimerkiksi vapaapäivä, ja jouduin sit sen takia nukkumaan pitkään poikaystävän kainalossa ja syömään kiireettömän ja hyvin maittavan pekonimunakasaamupalan samalla kun katselin digiboksilta kaikkia sinne äänitettyjä ohjelmia. Kuka nyt haluaa katsella jotain kakkaa Hillssiä kun voisi esimerkiksi olla töissä mapittamassa? Huh huh. Sit oli myös aivan kamalan ihana ilma. Aurinko paistoi ja syksy näytti parhauttaan. Järkyttävää. Nyt täytyy mennä nukkumaan, että saan äkkiä kaikki tämän päivän kauheudet pois mielestäni ja herää sitten huomenna ajoissa töihin. Jes, ihanaa, sitä mä olen odottanut koko päivän<3

20100926_5120100926_47
20100926_53

Niin ja tiedättekö mikä on ihan oikeesti kauheeta. Se, että sellanen pappa peruutti mun puskuriin tossa muutama viikko sitten, ja nyt jouduin viemään mun beiben korjaajalle. Se tarkoittaa siis sitä, että mä jouduin kaivamaan varastosta mun pyörän, jotta voin mennä sillä huomenna töihin ja jumpalle. Voi hanuri sanon minä. Taidan kuolla jos aamulla sataa kaatamalla vettä. Mun tuurilla sataa.