suuuperhappy

Öhömn, miten sen nyt sanoisi, hupsista? Tullut pidettyä hiukan yllättäen tuollainen viikon mittainen bloggailutauko, mutta mulla on takataskussa oikein oiva selitys. Sillä minä muutin ihkaensimmäiseen omaan pikku vuokrayksiööni viime viikon lopulla. Jippii! Kävin katsomassa asuntoa torstaina, rakastuin ja tein sopimuksen heti perjantaina :-D Siinä sitten pienoisessa shokissa pakkasin kaikki tavarani (joita oli ehtinyt kertymään 18 vuoden aikana aivan liian paljon) ja muutin kahden päivän aikana omaan kotiin. Aika jännää toisin sanoen.

Bloggailu jatkuu normaalina (ja kuvien kera) kunhan saan läppärini hoidosta, se kun on ollut kesäkuusta lähtien telakalla ;-)

ps. mainitsinko jo, että RAKASTAN asuntoani. Voisiko joku muu kuin valkoinen laminaattilattia kuulostaa enempää minulta? Ei.