night out

Olin eilen pikkasen viihteellä rikoskumppanini Lauran kanssa, ja tajusin vasta kun oltiin lähdössä mun luota baariin päin, että vaatteitakin vois kuvata. Päällä ei tosin ollut mitään ihmeellistä, koska mulla oli se normaali pukeutumiskriisi ;-) En yksinkertaisesti osaa pukeutua sellaisiin ”bilevaatteisiin” vaan voisin vedellä sielläkin ihan arkivaatteissa!

Mekko Gina Tricot/2ndhand/ takki Seppälä/ laukku ja jegginsit H&M/ bootsit Dinsko/

Koska tosiaan muistin kuvaamisen vasta, kun olin verhoutunut ulkovaatteideni alle, otin vähän parempaa kuvaa topista tänään, jonka huusin hetken aikaa sitten huuto.net:stä. Paras yksityiskohta siinä on valuvan etumuksen lisäksi upea selkämys, jota koristaa hopeinen vetoketju. Juuri sopivasti särmää siis minulle.

Mutta nyt nukkumaan, huomenna vapaa päivä, jippiii!