MURR

Mulla oli eilen aika kivaa kahden aika kivan tytön kanssa. Me mm. parannettiin maailmaa ja naurettiin itsellemme upeat vatsalihakset. Harmi, että mun omani ovat näissä asukuvissa nyt tuon kukkamekon alla, nyyh, koittakaa kestää :-(

28082010 041

28082010 049

Kukkamekko ja huppari H&M/ trikoomekko Selected Femme/ vyö ja laukku Zara/ bootsit Dinsko/ takki 2ndhand/

Sit vähän tyhmempiin juttuihin, eli siihen, kuinka mä olen joutunut kitumaan viimeiset kolme päivää, koska mulla on puhkeamassa kaksi(!) viisaudenhammasta yhtaikaa. Ei muuten sillai mitään, mutta toisen hampaan ympäriltä on ilmeisesti ien tulehtunut! Tämän seurauksena mulla oli mm. tänään töissä vaikeuksia avata/sulkea mun suuta, puhua sössöttämättä ja kärsin aivan kamalasta tykyttävästä kivusta. No mä päätin luovuttaa tänään ja menin polille, mutta ne käännytti mut pois……sanoivat että tule huomenna uudestaan ja hihittelivät että koitas nyt saada nukuttua ens yönä kun sattuu varmaan niin paljon. Joo, heh heh, muakin naurattaa :-D No onneksi mun siskon kotiapteekista löytyi hiukan Buranan 600:ta ja nappailin sitä nassuuni siskon (hammashoitajaksi opiskelevan) ystävän kehotuksesta! Turvotus on nyt vähän laskenut, mutta kipu ei ole vielä lähtenyt. Buhuu! Huomenna siis aamusta uudestaan polille kinuamaan jotain lääkettä. Aamua odotellessa taidan juoda tänään kavereiden kanssa muutaman. Saako siideriä ja päänsärkylääkkeitä sekakäyttää? :-D