Some day i will fall in love with somebody who loves me

1. Palanen tämän päivän asusta, jolla hiippailin serkun kanssa Turun suunnalla shoppailemassa! Kannoin kotiin ihan kamalasti kaikkea (bootsit, kaksi laukkua, muutamia asusteita, kaksi mekkoa, kaksi hametta, kolme toppia, jakun ja öö…meikkejä :-D) ja tunnen pientä orastavaa morkkista ;-)

2. ja 5. Uusi kesän suosikkikynsilakkasävy on löytynyt, ja se on Seppälästä! Kultaan hennosti taittuva oranssi näyttää mitä mahtavimmalta lyhyissä kynsissä ja töissä ruskettuneissa käsissä.

3. Miten pelastaa tylsä perjantai? Tekemällä sushia ja jatkamalla koko viikon kestänyttä Gossip Girl maratonia ;-)

4.  Ostin jotain hyvin omituista tämän päiväisellä shoppausreissulla – printillä varustettuja paitoja! Niin, että jos ette tienneet, niin muffinsit on vaan rumia vuokaleivoksia…

6. Ginan aleista lähti mukaan muutama ihana koru! Kummatkin maksoivat 1,90 ja niin, oranssi on tällä hetkellä aika kiva väri, jos ette huomanneet sitäkään..

7. Oon paha ja menin ostamaan itselleni Zaran mokkalaukun. Mä tosin päätin jo, että tää ei mennyt mun omista rahoista, vaan niistä jotka sain yo-lahjaksi, joten periaatteessahan tää oli lahja, eikö niin?

8. Ja nyt mä aion jatkaa kivaa päivää Sienna Millerin seurassa. Bye babes!