RUK

Mä en tiedä miten teitä kiinnostaa mun lauantainen juhlavaatetus, mutta ajattelin laittaa sen tänne kuitenkin, kun kerran kuviakin löytyy :-) Mä tosiaan kammosin ja stressasin jo viikon etukäteen sitä, että joutuisin pukemaan lauantaina mun vanhojen tanssimekkoni. Syystä että, A) Se on tumman liila ja täynnä kirjailuja = ei oikein sovi kesäjuhliin ja B) Se on niin paksu ja lämmin tylleineen ja vuorikankaineen, että olisin mitä luultavammin saanut lämpöhalvauksen se päälläni!

No mä kuitenkin alistuin kohtalooni, ja olin menossa hakemaan hartiahuivia sen kaveriksi  perjantaina töiden jälkeen (se kuulu pukeutumisetikettiin) ja bongasinkin Mexxin mustan maksimekkoihanuuden alerekistä! Ehkä se ei ollut se kaikista juhlavin, mutta sen ihanan vilpoinen materiaali oli taivaallinen ja empire-leikaus teki siitä täydellisesti laskeutuvan. Ja mun mielestä ainakin, onnistuin näyttämään ihan sopivan juhlavalta, ottaen huomioon että juhlat järjestettiin keskellä kesää ja sen, että mun musta clutch jäi kotiin, ja jouduin edustamaan tuollaisessa hyvin arkisessa pikkulaukussa :-(

Musta maksimekko Mexx/ Puukorolliset kengät Ellos/ sormukset, korvikset ja pikkulaukku H&M/ rannekorut 2ndhand/ huivi siskolta lainassa/

Jättäkää mun ilmeet noissa kuvissa huomioitta, koska mä en itsekään ymmärrä kuinka osaan väännellä naamaani yhtä epäimartelevasti :-D

Miltä näyttää teidän mielestä juhla-asu?

Itse juhlat oli muuten ihan onnistuneet, tosin joissain järjestelyissä olisi ollut vähän parantamisen varaa. Mm. se, että hotelleilta oli kamala kiire takaisin kasarmille, mutta siellä olikin monen monta tuntia luppoaikaa, jonka olisi mielummin viettänyt hotellilla, kun siellä. Varsinkin siksi, että siellä oli tosiaan ihan älyttömän kuuma, varsinkin siellä juhlateltassa. Muutama tyttö oli ilmeisesti pyörtynytkin siellä :-( Ja ottaen huomioon sen, että me oltiin siellä juhlapaikalla yhteensä 10 tuntia, niin siellä oli häviävän vähän istumapaikkoja! Voin kertoa, että nilkat huusi hiukan hoosiannaa, kun päästiin vihdoin kahden jälkeen yöllä hotellille :-D