ou really

Nyt tulossa vähän asua tältä viikolta, josta on aika surkeat kuvat, mutta jossa pidin älyttömästi raitapaidan ja paljettiliivin yhdistelmästä. Sovitaan että tää on mun versioni double print-trendistä ;-) ja niin, ignore tappaja-ilme…

vajaamittainen raitapaituli Seppälä/ Paljettikirjailtu liivi H&M/ khaki hame Only/

niin ja asun lisäksi esittelyssä joitain ostoksia, joita en ole ehtinyt/muistanut/jaksanut esitellä :-)

Pallopaita oli löytö Fidasta kolmella eurolla, ja se on aika mahtava pussihihoineen ja printteineen. Ennestään siinä oli hiukan liian tätimäiset ja konservatiiviset valkoiset ”kaksoiskaulukset” (tajuaako joku mitä mä tarkoitan? :-D), mutta ne sai jo kyytiä. Tää tulee olemaan mahtava mustien pillifarkkujen ja niiden uusien kiilakorkonilkkureiden kanssa! Oh viileämmät kelit tulkaa jooo.

Esittelemättä on jäänyt myös H&M:n salesta nappastu, minulle hyvin epätyypillisen värinen, röyhelöinen t-paita. Olen vielä hieman epäileväinen kyseisen vaatekappaleen suhteen, mutta musta tuntuu, että tää vois olla aika täydellinen maastonvihreän kynähameen kanssa (jollaisen toivottavasti löydän viikonloppuna) ;-) Saa antaa vinkkejä siitä, miten te yhdistäisitte tän?

JA sitten vielä kahdet täydellisen herkulliset bikinit, jotka kummatkin ovat yllättäen H&M:stä. Niin ja hups, älkää sittenkään tulko vielä viileämmät ilmat, että saan näille söpöläisille vähän lisäkäyttöä ;-)