DOLORES

Mulle tuli tänään kiva tekstiviesti postisedältä, että mun viime viikolla tilaamani Nellyn paketti oli saapunut postiin. Paketti sisälsi yhteensä kuusi tuotetta, ja puolet meni suoraan takaisin palautukseen, höh!
Kahdet superihanat legginsit oli pakko lähettää takaisin, koska ne oli liian lyhyet. Mä en voi uskoa että näin tapahtu just mulle, maailman lyhyt säärisimmälle olennolle, varsinkin kun yleensä mulle jää legginsseihin kunnon kangasmakkarat nilkkojen ympärille. Kolmantena takaisin lähti Ikonin mekko, joka oli täydellinen takaa, mutta niin epäimarteleva edestä, että arvelin sen jäävän käyttämättömäksi.

No ne mun luokse kotiin jäävät tosin vähän tasotti harmistusta, koska ne olivat kaikki ihan täydellisiä:

Dolores wedget on täydelliset korvikkeet Vagabondin kevätmallistossa olleilla lähes samanlaisille, mutta kärjestä avonaisille yksilöille, joita metsästin useammastakin kenkäkaupasta, jätettyäni ne viime Helsingin reissulla ostamatta. Nämä olivat lisäksi Vagabondeja huomattavasti edullisemmat kolmenkympin hinnallaan.

Keinonahka, nyöritykset ja kymmenen sentin korot ovat puhdasta kenkärakkautta, ja musta tuntuukin että nää on mun parhaat kaverit heti kun toi pirun helle hellittää!

Asustepuolelle tuli täydennystä myös sormuksen muodossa. Friis&Companyn sopivasti rosoinen ristisormus on täydellisen katu-uskottava yllättävästä valmistajastaan huolimatta. Musta kun tuntuu, että Friis&Co on normaalisti keskittynyt aivan erityyppisiin asusteisiin.

Lisäksi kotiin jäi Vilan valkoinen, läpikuultava whisper tunic, josta saatte kuvaa, kun saan ympättyä sen johonkin asuuni :-)

Mitens teihin kolahti ostokset?