paniiikki

Ensin mä jännitin maha kippuralla ylioppilasjuhliani, ja nyt kun ne ovat ohi jännitys pysyy, se vain vaihtoi kohdetta. Nimittäin tiistaina pitäisi matkustaa Helsinkiin muotoilun koulutusohjelman pääsykokeisiin, ja olen suoraan sanottuna aika paniikissa! Mä en ole ollut ikinä edes kunnon työhaastattelussa, pääsykokeista nyt tietenkin puhumattakaan, joten voitte kuvitella miten hassut fiilikset mulla ovat. Kun en oikein yhtään tiedä mitä odottaa.

Mä olen keskittynyt lähinnä imemään itseni täyteen erilaisia sisustusratkaisuja, lueskellut töissä kaikki mahdolliset esitteet, jotka edes viittavat kyseiseen alaan ja hengitellyt syvään. Luotan siihen, että omistan tarvittavan hyvän tyylisilmän ja tavan puhua itseni kouluun sisälle ;-)

Oma sisustustyylini on suhteellisen helppoa kuvailla. Viehätyn kerta toisensa jälkeen tiloihin, jossa yhdistyvät vaaleat avarat tilat, kaunis, mieluiten aikaa nähnyt puulattia, väriläiskät tekstiileissä ja yksittäisissä sisustuselementeissä ja tietynlainen harmonia kodissa, jossa elämä saa näkyä. Mielikuvani parhaiten pukee kuviksi Alvhem-sivuston ihanat asunnot:

Onko teillä jotain vinkkejä kyseisen koulun (Metropolian) pääsykokeisiin? Jos on niin olisin aika ikikiitollinen.

ps. Helsingin reissulla pitää varmaan myös vihdoin tsekata Monki ja Weekday, toivotaan etten mä eksy, mä kun kävin Helsingissä viimeksi noin kaksi vuotta sitten :-D