In your brown eyes, walked away/In your brown eyes, couldn’t stay

Olen joutunut viettämään leskiviikonloppua taas viimeiset kolme päivää, mutta siitä huolimatta mulla on ollut ihan kivaa. Perjantaina menin töiden jälkeen ensin rapsuttelemaan serkun koiranpentua (se on ihana, vaikka haluaisikin syödä mut elävältä) ja illalla vielä yhdelle siiderille lauran kanssa. Vaatteet olivat aika kivat, vaikka naama ja polvet ovat kummatkin yksiä ruttukasoja, hah!

Nahkabiker Seppälä/ jätticlutch Monki/ pellavahame Only/ toppi H&M/ ballerinat 2ndhand/

Lauantaina menin töiden jälkeen puolestaan yhden työkaverin läksiäisiin Pumpulienkelin saunatiloihin (siellä oli maailman isoin poreamme…), laulamaan karaokea pubiruusujen kanssa ja käväsin mä vielä kai kahdessa muussakin baarissa :-D Tänään olenkin sitten katsellut mammam kanssa telkkaria ja saanut yliannostuksen mansikoista ja kirsikoista.

Ja nyt mä taidan jatkaa yliannostuksen muodostamista ja vajoan jonkin hyvän kirjan uumeniin, pusi murut!