Helou!

Eilinen meni aika mukavasti Helsingissä. Bussi lähti forssasta kello 05.00, olin Metropolialla pääsykokeissa (jotka kusin ihan täydellisesti, hei hei opiskelupaikka) neljään asti ja sitten vähän shoppailin lohdutukseksi. Tässä ostoksia, joista tykkään kaikista ihan kamalasti: 

Monkin teepparit ovat maailman täydellisimmän mallisia. Sopivan löysiä, suuri kaula-aukkoisia ja söpöjä. Valkoinen perusteeppari vänkyräkauluksella oli -50% jälkeen 5 euroa, raitaihanuus ja pilkkupaita maksoivat puolestaan alennuksen jälkeen 7 euroa kipaleelta :-)

 

Kaulakorun, joka on kauheudessaan jo aivan älyttömän hieno, ostin Hietsusta kahdella eurolla, sillä välin kun mulla oli pääsykokeiden ruokatauko. Sormus lähti mukaan H&M:stä vitosella, ja nyt jo vähän harmittaa, etten ostanut tätä samaa hopeisenakin..

Lörppelitopit oli viisi euroa kipaleelta, ja ostin tälläisen vielä beigenäkin, mutta se ei jaksanut olla edukseen kuvissa. Kuviollista havittelin t-paita mallisenakin, mutta se oli kaikista liikkeistä loppu, buhuu!

Myös trikoojakku lähti mukaan H&M:stä ja olen niiiiin tyytyväinen tähän. Olen etsinyt harmaata college-kankaista boyfrienjakkua ikuisuuden, mutta kaikki ovat olleet turhan kalliita :-( Tämä puolestaan maksoi vain 25 euroa, ja on juuri sopivan ohut tyttömäisten kesämekkojen päälle!

Lisäksi ostin Monkista jättimäisen mustan tikkiclutchin ja Zarasta mustat pillihousut, mutta ne tulee esittelyyn joku toinen päivä, kun mustat vaatekappaleet eivät vaikuta niin mahdottoman vaikeilta kuvata.

ps. Toivottavasti kukaan ei törmännyt muhun eilen Helsingissä, koska olin aivan älyttömän väsynyt, nuutunut ja räjähtänyt. Nadjaan mä kyllä törmäsin Forumissa, ja piti miettiä muutaman kerran kehtaanko edes mennä moikkaamaan :-DD