YO

Mä en ole tainnut edes muistaa kertoa, että se on nyt ihan virallisesti varmaa, että pääsen ylioppilaaksi, tulokset kun tupsahtivat viime viikon perjantaina koko kansan tietoisuuteen, jippii! :-) Tää on samalla pieni varoituksen sana, sillä aika varmasti jokainen ensi viikolla ilmestyvä postaus käsittelee kyseistä aihetta. Mä  päätin aloittaa intoilun jo tänään, ja esittelen teille muutaman kuvan mun harjoituskiharoista, tai oikeastaan mä harjoittelin laiskuuttani lähinnä etutukan kihartamista, se kun on vähän ongelmallinen.. Päädyin kuitenkin keskijakaukseen ja kiehkuroiden sivuille kihartamiseen. Miltä näyttää teidän mielestä? 

Huomenna voisi olla luvassa esittely kengistä? Niin ja mekkokin muuten saattaa vaihtua, mä kun sain ihan mahtavan idean yhdestä mun vanhasta juhlamekosta. Saa nähdä nyt ;-)