THURSDAY 13 MAY

Hieman lisää uusia ostoksi esittelyssä taas, osa lähti mukaan ihan täältä Forssan Seppälästä, ja toinen puoli lähti mukaani Turun H&M:stä.

1.  Uusia koruja Seppälän Limited Collection mallistosta. Totta puhuen jouduin tekemään päätöksen kuuden(6!!!) kaulakorun välillä, ja katkerin mielin otin niistä mukaani vain kaksi. Kummatkin yksilöt solmitaan kiinni niskan taakse, joten niihin saa vaihtelua vaihtamalla korun pitutta :-)
Mustista helmistä ja sifonkinauhasta koostuva korurypäs maksoi muistaakseni 15 euroa ja ehdottomasti kaikista koruista suosikkini, kaulurimainen koru maksoi n. 13 euroa!

2. H&M tarjosi hieman paikkausta kesävaatevarastooni, ja mukaan lähtikin edullisesti hyvin yksinkertaisia ja neutraaleja vaatekappaleita. Harmaamaleerattu mekko maksoi n. 5 euroa, farkkumekko, joka on ihan ehdoton rantavaate maksoi puolestaan n. 15 euroa ja kauluspaidallakin oli hintaa vain 10 euroa.

3. Taisin kiljahtaa onnesta nähtyäni nämä! Omistan saman tyyliset viime kesältä, mutta olen hinkunut nille kavereita, jotta en kuluttaisi niitä aivan puhki. No nämä ovatkin paljon parempaa mitä kaavailin. Ristiin rastiin menevät kuminauhamaiset pötkylät muodostavat jalkapöydän päälle kivan kuvion ja ne on helppo sujauttaa jalkaan takana olevan vetoketjun ansiosta. Nämä löytyivät Seppälästä, ja maksoivat n. 25 euroa :-)

4. Uusi kesähattu löytyi H&M:stä! Vanhemmat lukijat muistavatkin, että kuljin koko viime kevään vastaavanlaisissa hatuissa ja nyt kokoelmani saikin jatkoa olkisen hatun muodossa. Kivana yksityiskohtana on farkkukankainen nauha.

Turusta lähti lisäksi mukaan JC:n alerekistä shortsit ja farkkulegginsit(yhteishintaan 25 euroa), mutta ne pääseekin esittelyyn sitten vasta asujen yhteydessä :-)

Niin ja sitten vielä eilisen asua, jossa kävin hulauttamassa yhden lonkeron kattoterassilla kavereiden kanssa:
(Älkää huomatko sottaista huonetta, tai tylsiä peilikuvia, kiitos ;-)) 


pitkähihainen ja niitticlutch Gina Tricot/ ballerinat Asos/2ndhand/ chinot Zara/

Nyt taidan mennä moikkaamaan mammaa, ja mennä kärkkymään vähän helatorstailounasta ;-)