i really do want..

Emn, kohtasin hyvin yllättävän mielihalun tänään, kun näin otoksia Ashley Greenistä, seventeen-lehden kuvauksista. Mielihalun kohteena ei ollut halu palata jälleen bruneteksi, tai luumun värisen huulipunan kaivaminen laatikosta vaan yllättävää kyllä – Ashleyn kädessä komeileva Chanelin (feikki)tatuointi. Olen aina, tai ainakin siitä lähtien kun joskus aikaa sitten näin Sienna Millerin ranteen, ollut heikkona kyyhkystatuointeihin. Muhun ei ole iskenyt suositut, old school tyyliset, vaan juurikin mustavalkoiset, ja yksinkertaiset tipuset

Nyt musta tuntuu, että mun on pakko saada tatuointi. Kaikkein mieleisin paikka olisi käsivarren sisäpinnalla, ranteen ja kyynärpään välissä, mutta en pysty olemaan miettimättä sitä, kuinka hankalaa sellaisen peittäminen olisi. Mua myös kiehtoo se, miten helposti tuollaista kyyhkystä saisi jatkettua sitten tulevaisuudessa, esimerkiksi jollain tekstillä. Kyyhkysen lisäksi olen myös haaveillut yksinkertaisesta, mustasta tähdestä ranteen sisäpinnalla, mutta tällä hetkellä se tuntuu liian tylsältä.

Aw, miten olisi tatuointi ylppärilahjaksi? ;-)