Hello there..

Öh, viikon tauko bloggailussa tuntuu ainakin vuodelta, koska viime viikko oli töiden ja yksityiselämänkin osalta yhtä hullun myllyä, ja vaikka silloin ajan pitäisi mennä nopeasti, musta pikemminkin tuntuu että istuin koneen ääreen viimeksi ehkä noin puoli vuotta sitten!

Viikon puurtamisen jälkeen mulla oli onneksi lauantai vapaata ja lähdettiinkin J:n kanssa kääntymään vähän Turussa :-) Mä en kamalasti jaksanut keskittyä shoppailuun(koska saatoin myös ehkä perjantain ruokatunnilla eksyä Seppälään ja poistua viisikymppiä köyhempänä ja kaksi kaulakorua ja yhdet kesäkengät rikkaampana ;-)) ja ostelinkin lähinnä kaikkia pikku juttuja kesää ajatellen. Tässä olisi niistä yksi, ja se kaikista pienin:

Pieni ja söpö lompakko korvaamaan vanhaa älyttömän suurta, joka ei suostu kivasta ulkonäöstään huolimatta  tekemään yhteistyötä minkään pikkulaukkuni kanssa. Ainut ongelma on, että lompakko on jo tähän mennessä (eli kolmessa päivässä) tiputtanut itsestään kolme niittiä!! Ärsyttävääää. Jos asuisin vähänkin lähempänä ostopaikkaa menisin kyllä palauttamaan, mutta nyt taidan vaan tyytyä kohtalooni, buhuu!