’Cause i do not accept any less, Than someone just as real, as fabulous

Tää taitaa olla ainut kuvapari, mitä allekirjoittaneesta on otettu kuluneen kahden viikon aikana. Tässä menossa töiden jälkeiselle siiderille, ja kuvia ehdittiin näpätä jopa kaksi ennen kameran akun loppumista, jippii ;-)

Maastonvihreä parkatakki H&M/ Voimakkaasti kulutetut, harmaat farkkulegginsit(uudet) JC/ löllö t-paita Only/ laukku Friis&Co/ kello 2ndhand/

Vähänkö muuten harmittaa, mun piti lähteä ystäväni M:n kanssa 7-8.6 tallinnaan shoppailumatkalle, mutta mulla onkin pääsykokeet Helsingissä samaan aikaan, buhuu! Nyt meidän tarvii sit vaan perua matka, ja keksiä joku toinen yhteinen ajankohta :-(  Vähänkö kyllä harmittaaaa!

Nyt taidan lähteä käymään mammalla, saa nähdä jos saisin tänään jotain asukuviakin aikaiseksi :-)