Rimmel Stay Matte Foundation

Meikkivoide on sellainen meikkiasia, jonka kanssa olen suhteellisen pihi, mutta jolta vaadin kuitenkin suhteellisen paljon. Meikkivoiteen pitää olla väriltään sopiva kasvoilleni, helposti ja tasaisesti levittyvä ja lopputuloksen pitää tietysti olla mahdollisimman täydellinen. 

Edellisen meikkivoideputelin loppuessa päätin kokeilla jotain uutta kevään kunniaksi, ja tällä kertaa kohteeksi päätyikin Rimmelin Stay Matte. Meikkivoide lupaa matan pinnan, joka kestää jopa 12 tuntia. Hintaa tuubilla oli noin seitsemän euroa, joten kalliista tuotteesta ei todellakaan ole kyse!

Meikkivoide on toiminut loistavasti arkikäytössä: se jättää ihon mukavan tasaiseksi, mutta kunnon näppylät tarvitsevat lisäksi päälleen sipauksen peitevoidetta. Mattamaisuutta en erityisemmin huomaa, mutta enpä sitä kamalasti kaipaakkaan, kun viimeistelen meikin kuitenkin aina irtopuuterilla. Ihan kelpo meikkivoide siis, varsinkin arkikäyttöön se on tarpeeksi kevyt. 


Muilla kokemuksia kyseisestä meikkivoiteesta? 

ps.  viikonlopussa parhainta oli baari-iltojen ja J:n lomilla olemisten lisäksi Remember me:n ensi-ilta. Elokuva oli kamalan ihana ja koskettava. Snif!