Lazy ballerina

Tämän päiväinen ohjelma oli hyvin tavanomaista sunnuntailöhöilyä: nukkumista, J:n kainalossa köllöttelyä ja kavereiden kanssa kahvittelua. Siis sopivan rentoa vastapainoa taas huomenna alkavalle työviikolle. Vapaapäivän kunniaksi myös vaatteet olivat erityisen rennot ja mikä parasta, jalkaan pääsivät ballerinat, jipppiiiiiiii!

 

Parkatakki, leopardihuivi, open toe-ballerinat + wetlookit H&M/ huppari 2ndhand/Kappahal/ tunika + niittilaukku Gina Tricot/

Arkailin ensin ballerinojen laittoa, eniten ehkä sen takia, että ne näyttävät tavattoman hupsuilta valkoisten jalkapöytieni kavereina. Kengillä ei kuitenkaan tullut tippaakaan kylmä, varmaankin siksi että liikuskelin autolla, vaan niillä oli vallan mukavaa läpsytellä kuivilla kaduilla. Ehkäpä tuo kesä tästä saapuu pikku hiljaa!

Nyt, pakottaudun menemään peiton alle koisimaan, sillä herätyskello alkaa piipittämään aamulla kello kuusi nolla nolla, yök.

Mitäs tykkäilitte asusta?